За нас

22449843_1999373253652804_8117557021302030779_n

Екип от млади и амбициозни експерти в различни области, се развиват всеки ден в конкретни направления. Те са на 100% както за себе си, така и за ТЕБ! С какво е ти е полезно това? Нашите експерти са твоите помощници в личностното и кариерното ти развитие в BRANDnewBUILDERS! С нашите системи можеш да почерпиш информация от всеки един!

Не е ли прекрасно това?

Нашият екип

Аудио и видео/
 ръководи технически процеси на мултимедийни продукти
fengi

Ясен Цеков - Fengi

 e артист. Възприема себе си като амбициозен човек. Обича да помага на другите. Лоялен и надежден партньор в живота и бизнеса. Обожава баланса и се стреми към него. Мотивира отлично. Търпението е най-голямото  му предимство. Харесва екстремни спортове и адреналина.

Анализатор/
следи статистиките, процесите и каналите за комуникация
zlati

Златина Великова

е студентка по международен бизнес и владее няколко езика. Намира комуникирането с различни хора за вдъхновяващо. Обича работата в екип. Презентациите са най-приятното и провокиращо нещо в работната среда.

 Управление на бизнес процеси/
проектира и управлява системи за комуникация  
nastya-2

Анастасия Силенски

обикновено прекарва по-голямата част от времето си във въображението си. За щастие успява да пренесе фантазиите в реалността, а понякога и себе си. Не е за вярване, че се справя успешно в сфери, които изискват прецизност, контрол и дисциплина. Добър стратег.

 Мотивация и Увереност / 
мотивира и обучава екипа, създава среда за ефективна работа
2016-12-20-13-49-51-655

Дария Йорданова

описва себе си като творческа личност. Живее извън общата рамка и работи с тези, които са склонни също да го направят. Орлов поглед – следи глобалната картина, а детайлът е неизбежен улов.

Комуникация/
обучава на техники за комуникация и влияние 
yami

Инна Ямалиева-Вълкова

е емоционално интелигентна. Освен това е емоционална и интелигентна. Тя обожава уникалността у хората и има способност да открива таланта у тях. А след това ги напътства как да печелят пари с него.

Дай ни имейла си, а ние ще разкрием цял нов свят, за теб!