5 Предимства на работата от вкъщи за майките с деца.

Здравей, аз съм Дария и когато пиша тази кратка история съм на 32 години с малко момиченце на година и половина. С мъжа ми съм заедно от 8 години и откакто се познаваме винаги съм му разказвала, колко е важно за мен, когато стана майка да съм спокойна и независима.
Затова и бързах да подхвана идеята за собствен бизнес в който имаш възможност за пасивен доход. Ако ти си майка в майчинство то вече си усетила удоволствието да получаваш пари без да ходиш на работа, именно майчинството, което ни се полага от държавата. Независимо от стойността на сумата тя е добре дошла. А сега си представи, че можеш да имаш допълнителен доход от още едно място. Да именно това предлага и проекта на BnewB. И не само..
Много ще се радвам ако останеш до край, за да прочетеш предимствата на работата от вкъщи.

        1. Нямам шеф

Независимо дали искаме да пускаме детето си на ясла или директно на детска градина ние сме чували как и на двете места ще бъде мястото, където нашето дете ще изгради имунитет. При някой деца това е труден процес с много време вкъщи, при други минава по-леко, но пък се минават задължителните сезонни вируси или настинки. С други думи ни очаква един много динамиен период, в който е добре да имаме търпелив шеф.
От разговорите с майки на по-големи деца това е основното притеснение. Дали ще мога да отсъствам винаги когато се налага. Колко често ще се налага да си сменям работата и какви за тези работодатели – нямат ли деца?
Именно това е нашето ОСНОВНО предимство – нямаме шеф. В екипа на BnewB всеки има ментор, който му помага и го обучава. Работата е на таргети и това позволява по-голяма свобода, но за това след малко.

        2. Гъвкаво работно време

Почасовата работа винаги е страхотен вариант за майките с деца. Това да можеш да работиш докато детето спи или докато е на занималня и след това да отидеш и да го прибереш, без да закъсняваш е предимство, което не само ние майките ценим, а и по-големите дечица. Това да сме с детето си във важните моменти – спорт, урок, награда, концерт или любима разходка е едно от най-ценните неща.
Нашето ежедневие е тяхното детство.

        3. Работи от където пожелаеш

Работата в проекта на BnewB позволява да работиш от офис, любима сладкарница, плажно заведение или уюта на дома. Единственото, което е нужно е това да имаш добър интернет, желание за работа със социалните мрежи и албиция за развитие.
Аз прекарах една страхотна бременност на разходки в морската градина във Варна и на дивана вкъщи работейки с екипа си, без да се преуморявам. Увеличих дохода си след ковид с 1000 лв на месец и това беше прекрасен период за пазаруване на всичко необходимо за бебчо. С мъжа ми не се налагаше да пипаме спестяванията си и това беше периода, в който той започна 2-рия си бизнес. Чувствах се полезна и удовлетворена.

        4. Приходи и Разходи

Когато говорим за финансова култура е важно да започнем с това да проследим КЪДЕ отиват парите ни. 99% от хората ми отговарят, че знаят, но месец след като наистина проследят се оказват изненадани.
Съвет: изтегли си приложението —> Мениджър на парите (Разходи и доходи – бюджет)
и започни с книгата “Най-богатият човек от Вавилон”, и цялата поредица на Робърт Кийосаки за базова финансова култура. Но освен съвети и изграждане на позитивни навици, ние с екипа имаме и готови методи за повишаване на дохода работейки онлайн по 2-3 часа на ден, подходящи именно за майки.

        5. Примера

На кого ще иска да прилича моето дете?

Ще се гордее ли с мен?

Ще ме дава ли за пример?

Ще го вдъхновявам ли?

Това са само малка част от въпросите, които си задаваме с мъжа ми и това възпламенява желанието ни за работа и амбицията всеки ден да сме по-добри.
Клише или не.. ние вярваме, че можем да сме супер героят за нашата дъщеря.
Вярваме и че можем да превърнем живота и в приказка, не само вечер когато и четем.
Отговорно е да си родител и точно затова нямаме право да се отпускаме и да сме лениви. Нали?
За съвети как да имаш неизчерпаем източник на енергия ще си поговорим в друга статия.

Попълни АНКЕТАТА и ще поговорим, как да адаптираме проекта към твоите интереси и свободно време.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Sign up to our newsletter!