#ГОРЕЩА ЛИНИЯ – представяне на участниците

Здравей, приятел! Обещахме ти теорията за представяне на артистите в #ГОРЕЩА ЛИНИЯ.

BnewB обичаме простите неща и добрите стратегии. Това, което ще споделим, е точно толкова познато колкото S = V x t или „Пътят е равен на скоростта по времето“. Приличат си по това, че работят! Ще загатнем накратко теорията, а ако желаеш да получиш подробни инструкции за употреба и тайните на майсторите на формулите – ще имаш възможност да стигнеш до тях чрез нашите експерти по един от многобройните ни канали! 

А сега по същество. Мозъкът е разделен на две половини – ЛЯВА и ДЯСНА. Лявата част отговаря за логическите съждения, математическите способности като броене и смятане, техническите умения и др., а дясната- за възприемането на образите, музиката, за въображението, за разпознаването на метафори. Дясната половина е отговорна за емоциите, секса и др. У хората са развити и двете половини, щом ги възприемат като нормални хора и щом функционират пълноценно. Артистите са с добре развита дясна половина, ще предположиш ти.

%d0%b2%d0%b4%d1%8a%d1%85%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bc%d0%b5

 

..Оказва се, че не е така…Всъщност тази теория си има своите тънкости, но дори и за тези, които я използват на основно ниво – върши работа.

Ако искаш да получиш безплатен видео курс “Как да достигнеш до АБСОЛЮТНА творческа свободакато използваш теорията за ляво и дясно полукълбо на мозъка”  цъкни ТУК.
Да, артистите имат много добре развита дясна половина, но не винаги е доминираща.
Да, математиците имат много добре развита лява половина, но не винаги е доминираща.
Всъщност доминацията определя общото поведение, определя и голяма част от постиженията, но за различните аспекти на живота и ежедневните си дейности използваме или едната или другата. В общуването си с хората за максимално разбирателство можем да използваме една от тях.

Можеш да се запознаеш с участниците на #ГОРЕЩА ЛИНИЯ в категория ART

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.