Какво е #ГОРЕЩА ЛИНИЯ

От автора на #ГОРЕЩА ЛИНИЯ: „Както една моя много добра приятелка се изрази преди години, (няма да забравя този израз, много ми хареса), „импресарио теоретик“. Вероятно такава е ролята на нашия бранд във вашите очи. Е, надявам се първата ни рубрика да бъде нашето първо доказателство за това как действията и принципите дават резултати.

#ГОРЕЩА ЛИНИЯ е идея, която намери мястото си в пъзела, който сглобяваме от години. За нас BnewB се материализира като алтернативно пространство. Наричаме го лаборатория за идеи. „Гореща линия“ намери мястото си именно тук. А какво е #ГОРЕЩА ЛИНИЯ?

„Това е вдъхновение, което имам от страстта ми към биографии. Обожавам да чета биографична литература. С течение на времето се оказах с идеалните материали в ръце и като истински художник реших да нарисувам „Гореща линия“. Артистите и артистичните среди винаги са ме вдъхновявали. Приятелите ми са артисти, а аз ги обожавам. Намирам във всеки един от тях неповторими качества и дух. Черпя вдъхновение и удоволствие от общуването си с тях, от общата ни работа, от забавленията ни. Уча от тях. Смятам постиженията им за впечатляващи и реших да запозная обществото с тези личности.”

balloon-626919_960_720

#ГОРЕЩА ЛИНИЯ“ има творческобиографичен, пикантен характер. Авторът обича да забърква провокативни, горещи проекти. Крайният продукт на предизвикателството, хвърлено върху участниците, представлява статия описваща живота им през погледа на Анастасия Силенски – Настя. Материалите за рубриката са набавени специално за „Гореща линия“ под формата на интервюта и разговори – насаме, в уютна обстановка с чисти намерения и гола искреност. Интересното е, че представянето на артистите ще бъде под определена форма.

„В общуването си с хората намирам много допирни точки и в същото време обширни пространства помежду ни, когато обсъждаме интересни и важни за нас теми. Изучила съм много похвати и теории, била съм на множество обучения, работя интензивно с популярните напоследък коуч треньори, а работата ми е свързана с непрестанно общуване с хора. Всичко това ме доведе до отново позната и проста теория, чрез която разбирам брилянтно отсрещния и мога да намеря най-подходящия начин да общувам с него, да успея да извлека максимална продуктивност от съвместната ни работа. Разбира се, опитът и всички обучения спомагат за това, но смятам, че за повечето хора този похват е лесно разбираем и много прост. Ще ви запозная с него в серията от статии представяйки артистите. Споделям, че работи както с артисти, така и с финансисти. Вземете от нея за себе си и я използвайте в ежедневието си, в работата си, в личния си живот.“

 

Можете да откриете гостите на гореща линия в категория ART

Епизод 1.  ДВИЖЕНИЕ. ЖИВОТ. ДИНАМИКА. – Виктор Василев

Епизод 2. Иван Алексиев – Вантка – талант, гигант!

Епизод 3. РЕШИТЕЛНОСТ и ДЕЙСТВИЕ в колелата на машината Калоян Илиев – Кокимото

27 comments on “Какво е #ГОРЕЩА ЛИНИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.