Добре дошли в Skincare with BnewB

Открий своята персонализирана грижа спрямо личните нужди на кожата ти. Направи теста, за да откриеш своята уникална грижа.
Защо персонализирана грижа за кожата заменя избора на козметика по възраст и тип кожа?

Кожата се променя често

Смяна на сезоните или местоживеене, бременност, стрес са само част от факторите, които могат коренно да променят вида ни. Персонализираната грижа взема предвид текущите показатели на кожата на лицето, а не само дали сме 25+, 35+ и т.н.

Персонализираната грижа включва, както базисни продукти като крем, почистващ продукт и др., но и продукти за специализираните нужди на лицето.

Проблемна кожа на всички възрасти

Има жени на 50+, които се борят с акне, както и момичета на 20+, които вече имат бръчици и фини линии. Но класическите кремове за акне са за 20+, а класическите кремове за бръчки са за 25+.

Персонализираната грижа взема предвид факта, че недостатъците на кожата се определят не само от възрастта ни, но и от поредица външни и вътрешни фактори и използва съставки, които да неутрализират техния негативен ефект.

Атакуване на няколко проблема едновременно

Можеш да се пребориш с няколко проблема едновременно, например загуба на еластичност и чувствителност, поява на бръчици и акне, мазна кожа и широки пори

Ще ти помогнем да замениш безразборното смесване на продукти от различни марки с персонализирана серия, в която продуктите са с допълващи се съставки, съвместими за употреба заедно!

Лични Истории

Skincare with BnewB

Ние сме екип от жени, които работят, гледат деца, пътуват и осъзнаваме колко важно е да изглеждаш безупречно през цялото време/ Типа кожа не се определя само по възраст и по това дали е суха, мазна или комбинирана. Всеки човек има различни нужди, специфики или недостатъци на кожата.

0 %
ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО
0
КЛИЕНТИ В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА
над 7
ГОДИНИ ПРАКТИКА
0
УРЕДА ЗА ДИАГНОСТИКА НА КОЖАТА

— Нашите експерти

Самите ние сме жени, които просто искахме да разрешим проблемите на кожата си, но открихме много повече от кремове в света на Skincare with BnewB

Всичко започна преди повече от 7 години. Първата от нас, която откри решение за кожата си беше Дария – от човек с екстремно суха кожа тя стигна до балансирана и хидратирана кожа с правилната козметика. Тя беше и първата в екипа ни, която започна да провежда консултации за грижа за кожата след преминато обучение.

Проведе такава и на своята приятелка Злати, чиято кожа се превърна в акнетична, след като се премести да живее в Англия.

Мисията на екипа на BnewB e:

“Повече хора да научат как да се грижат за кожата си, без да отделят много време и средства.”

Отзиви
review-nevena
Кожата на лицето ми беше ужасно суха, буквално се разпадаше...Благодарение на екипа на BnewB спасих кожата си. След проведен дермоанализ при един от специалистите им, разбрах как да се грижа за нея в домашни условия и без скъпи процедури. Благодаря ви, отново ❤️❤️
Петя Митева
review-sofia
Още от тийнейджърка се интересувам от козметика и грижа за кожата и съм чрекарала доста време, търсейки в информация в интернет. Чак когато се сблъсках със скинкеър експертите на BnewB, разбрах колко объркваща и грешна е информацията в интернет. Най-после разбрах какви продукти трябва да ползвам, защо са ми необходими и в какъв ред. Не след дълго резултатите бяха видими и върху моето лице. Толкова се впечатлих от работата на момичетата и резултатите на техните клиенти, че реших да стана част от тях и да помогна на повече хора като мен да се преборят с проблемите си и да повишат самочувствието си!
София Иванова
Невена Дарева
Като майка на две деца не ми оставаше много време да обърна внимание на себе си. Не знаех как да се грижа правилно за кожата си, но тук открих експерти, които ми помогнаха както за грижата към кожата ми, така и за личностното ми развитие. Научиха ме на дисциплина. Исках едно, а те ми дадоха всичко. ♥️
Невена Дарева
review-margarita
Много съм щастлива, че открих правилните стъпки в грижата за кожата.Преди години имах проблеми с хидратацията, кожата ми беше суха и на места се белеше, особено след като нанеса фон дьо тен.Имах също голямо натрупване на вреден меланин.Откакто използвам качествените продукти на NovAge, усетих положителните резултати върху лицето ми още през втората седмица.Кожата ми стана сияйна, хидратирана и нивото на вредния меланин в нея спадна значително.Много съм благодарна на моя спонсор, че ме запозна с правилната ежедневна рутина за моята кожа и ми помогна да стана експерт в тази област, за да помогна на повече хора да се чувстват и изглеждат по-добре.
Маргарита Иванова
review-simona
Благодаря на Дария Атанасова, която още преди много години ме научи как да се грижа за кожата си. До преди това имах много голям проблем с акнето, което при мен е хормонално и за съжаление не остана в тинейджърските години. Но за щастие благодарение на рутината за грижа за кожата с продуктите от NovAge+ и постоянството всяка сутрин и вечер кожата ми изглежда отлично 😍
Симона Христова
Николета Димитрова
Благодарение на skincarewithbnewb научих полезна информация за грижата за кожата на лицето и за предназначението и важността на различните продукти. А с помощта на иновативната бяла козметика, която ми беше препоръчана след първият ми дермоанализ, се справих с дългогодишното омазняване на лицето ми, което ме прави истински щастлива. Сега кожата ми е здрава, балансирана, сияйна, в пъти по-красива от преди. 💖
Николета Димитрова
След дермоанализ на кожата ми аз разбрах какви са проблемите, с които трябва да се боря, и какъв тип козметика ми е нужна за това. Получих страхотни съвети от едни истински експерти! Благодаря ви, обичам ви ❤️
Румяна Котелова
Лиляна Ралева
Дълги години ходех по дерматолози,които препоръчваха скъпа козметика,която е съмнително дали е подходяща за моята кожа! Ходех и при козметици,които разраняваха до кръв чувствителната ми кожа! Всичко без особен резултат! Накрая се отказах тотално и приех мисълта,че цял живот ще си нося пъпките! Докато не бях поканена на дермоанализ при експерт в грижата за кожата от екипа на BnewB! Това промени живота ми! Освен решение за проблемната ми кожа, получих разбиране, лична грижа и професионално отношение! Проследяване на резултатите и правилните съвети лично за моята кожа! Това ме впечатли толкова много и ме провокира да стана част от екипа и също да помагам на хората да разрешат проблемите на своята кожа!
Лиляна Ралева
Пускане на видеото

Основи на правилната грижа за кожата (4-етапна)

Пускане на видеото

Персонализирана грижа за кожата с NovAge+

Пускане на видеото

Как работят нашите консултации?

Как да откриеш своята персонализирана грижа:

Попълни теста
Бъди искрен и подробен в отговорите си
1
Попълни теста
Наш експерт ще ти пише до 24 часа
Не забравяй да оставиш своя телефонен номер в анкетата, защото ще ти пишем по Viber
2
Наш експерт ще ти пише до 24 часа
Провеждане на безплатна консултация
Ще изградим твоята персонализирана грижа, не си задължен да си купиш продуктите, които ще ти препоръчаме
3
Провеждане на безплатна консултация
Подарък
Достъп до група със съвети и безплатни покани за онлайн събития на тема грижа за кожата
4
Подарък

Лична история-
Лиляна Ралева

Казвам се Лиляна Ралева и в моята история ще се припознаят мнозина!

Кошмарът!

За мен това беше пубертетът! Тежко акне със нова пъпка излизаща на всеки час! Липсата на достатъчно информация как да се справя с проблема, доведе до стискане на пъпки до кръв и нанасяне на голямо количество грим, с което мислех, че скривам проблемната кожа!

Последиците!

Груба кожа, белези от акне, разширени и запушени пори, черни точки и грим, който стоеше отвратително! Но всичко това не беше нищо със сравнение с най- голямата травма – сринато до нулата самочувствие, преминало към комплекс за малоценност.

Отчаянието!

След посетени стотици дерматолози и козметици, които гледаха само как да ми бръкнат в джоба, аз се отказах! Проблемът ме пребори и аз се пречупих! Предадох се! Спрях да търся начини да подобря състоянието на своята кожа и започнах опити да се приема такава, каквато съм!

Спасението!

Работата ми с екипа на BnewB ме свърза със страхотни хора и невероятни професионалисти! Толкова бързо успяха да спечелят моето доверие, че не беше трудно да ме убедят да си направя дермоанализ на кожата на лицето! Такова внимание и вникване в проблема, такова отношение не бях получила от никой друг в сферата на здравата и красива кожа! Доверих им се изцяло и резултатите не закъсняха! Само седмица след като започнах да използвам препоръчаните продукти, кожата ми стана по-гладка! NovAge спаси кожата ми! NovAge спаси самочувствието ми! Една година по-късно кожата ми няма пъпки, няма сивкав тен, белезите от акне взеха да изчезват, тъмни кръгове под очите нямам и значително се свиха разширените ми пори! Решението да си направя дермоанализ, беше най-доброто за моята кожа!

Това толкова много ме вдъхнови, че реших и аз да се включа в екипа от професионалисти в провеждането на дермоанализи! Давам на клиентите отношението и разбирането, от което и аз търсих преди! Разбирам тяхната емоция и я изживявам с тях! Давам стойност, грижа и решение!

Не се колебайте, запишете своя чат тук в сайта на екипа.

Лична история-
Весела Крумова - Георгиева

Аз съм Весела Георгиева експерт в сферата на здравето и красотата в екипът на BnewB.
Завършила съм бакалавърската си степен Агрономство и магистратура растителна защита в Технически университет гр. Варна. Образованието ми няма нищо общо със страстта ми към вътрешната и външната красота, но винаги съм имала афинитет към теми свързани с грижата от вътре на вън.
На 29 години съм с две прекрасни деца.
От малка обичам да обръщам внимание на външния си вид, а за първи път се докоснах до екипа и теми свързани с грижата за кожата на лицето през 2017 година. Тогава бях поканена от моя много близка приятелка и колежка да посетя консултация наречена дермоанализ.

Моите съмнения

След няколко отказа от моя страна, заради незнание и грешна представа какво всъщност представлява консултацията накрая приех предложението и. Бях впечатлена от уреда, с който отчетоха най-важните показатели на кожата на лицето ми. Доверих се и се отпуснах в присъствието на дамата, която ми обясняваше толкова полезна и ценна за мен информация, още тогава се замислих: защо не се съгласих на първото предложение, а чаках до сега.

Моите страхове

Както споделих като млада майка нямам достатъчно време за подобни занимания, та аз така или иначе не се грижих за лицето си защо да слушам някой как ми обяснява, че не го правя.
Мислих си че ще ме мажат с продукти, ще трябва да ангажирам някой, който да гледа дъщеря ми и ми се струваше много сложно всичко това само, за да разбера в колко лошо състояние е кожата ми. Но всичко това много бързо загуби всякакво значение, когато разбрах че уреда е компактен, няма да ме мажат с никакви продукти и дори мога да отида с дъщеря ми която тогава беше на година и половина. Е да за мен беше удоволствие и разнообразие в този период на майчинство.

Моята страст

След като бях взела грижата за кожата си в мои ръце се отключи и още по-голям интерес в мен. Започнах да отделям време за обучения по темата, да разказвам на приятелките си и с времето ставах все по-уверена и мотивирана.
В един момент самата аз започнах да провеждам консултации Грижа за кожата и дермоанализ. Започнах и да обучават партньорите от екипа ни, които имат интерес към темата, както и написах книга свързана с правилните действия и съвети . Приех го като моя мисия.

Повече жени да научат как да се грижат за кожата си, без това да им отнема много време и средства.

Вярвам, че ще се съгласиш с мен, че лицето ни е нашата визитка и ние трябва да се грижим за него било то и минимално.
Започнах да посещавам различни градове в цяла България, за да запозная хората с всичко научено.

Награди

Най-голямата награда за мен беше, че през 2021г родих второто си детенце. Но и както в личен така и в професионален план нещата св развиваха прекрасно. Получих признание от компанията с която си партнираме за един от ТОП лидерите в Бялата козметика и грижата за кожата.
Обожавам лицата на доволните клиенти и удовлетворението им след ефекта, който виждат само след 3 месеца грижа за кожата – 2 минути сутрин и 2 минути вечер.

Щастлива съм, защото с моята сбъдната мечтана професия аз имам:

  • Красива и здрава кожа
  • Щастливи и благодарни приятелки
  • Доволни клиенти в над 16 града в България
    и не на последно място смятам, че давам страхотен пример за успех на децата си.

В проекта на BnewB винаги се чувствам оценена, подкрепяна и много мотивирана.

Нека не забравяме, че малките действия всеки ден ни носят големи резултати след време.

Нямам търпение да попълниш анкетата и да бъда твоят личен гид в сферата на красотата.

Лична история-
Паулина Иванова

Не знаех каква е правилната грижа за кожата на лицето и нейната важност.

Аз съм Паулина, на 30 години от град Лясковец. Вече 10 години живея във Варна и съм част от екипна на BnewB. По отношение на кожата ми, от малка винаги съм имала чиста кожа на лицето и може би затова до 23 годишна възраст си нанасях основно само крем за лице. С времето започнаха да ми се появяват несъвършенства. Изразяваха се в ситни пъпчици, които избиваха отново и отново. Трябваше да намеря решение и така се възползвах от професионална консултация. Проведе ми я Дария Атанасова, един от основателите на проекта BnewB и експерт в грижата за кожата. Срещата беше персонална, на нея тя ми разказа за правилните стъпки, като рутина сутрин и вечер, последователността и нейната важност, както и на база анализ с уред, който измерва конкретни показатели, анализира състоянието на моята кожа и така ми препоръча конкретни продукти, съобразени с нуждите на моята кожа.

Решението

Научих толкова много за своята кожа, какво пропускам и как правилно да се грижа за нея. Бях много доволна от анализа и още веднага предприех нужната грижа, с препоръчаните продукти. Резулта не закъсня и вдъхнових хората около мен също да предприемат правилна рутина, с подходящите за тях продукти. Така реших да стана един от експертите в грижата за кожата, в екипа на BnewB и заедно да работим за общата ни мисия: Да помогнем на повече хора да научат за правилната грижа за своята кожа. без това да им отнема много време и средства”

Към ден днешен

Нашите експерти се увеличават, провеждаме анализи в над 16 града в България, както и в 2 града в Германия. Имаме хиляди доволни клиенти, страхотни резултати ПРЕДИ и СЛЕД, а всичко това донесе на екипа ни много награди, в категория грижа за кожата.

Попълни анкетата в сайта и ще се свържем с теб, за да бъдем максимално полезни за теб.

Лична история-
Дария Атанасова

Здравей, казвам се Дария Атанасова и както разказах в бизнес секцията, че съм живяла в Англия. Там се случи и първата ми среща до професионална консултация за грижа за кожата. Попаднах в мол в центъра на Лондон и разглеждайки козметиката в един магазин, дама ме покани да ми сподели повече за кожата ми. Беше наистина интересно, защото моят проблем беше свързан с вечната сухота. Кожата ми се белеше в зоната около устните и между веждите. Усещах непрестанно придърпване, а бях само на 20 години. Нямах пъпки, но определено грима ми не лягаше толкова красиво колко бих искала. Та.. купих си продукти, прибрах се и започнах да се мажа. Резултата не беше уау, не защото не бях редовна, а защото в козметиката имаше алкохол, който допълнително изсуши кожата ми. Няма да назовавам марката, но дамата и нейната препоръка ме разочароваха.

Година по-късно..

Съмненията
Връщайки се в България моя приятелка ме покани на интересно събитие свързано с грижата за кожата. Вече бях предубедена и мислих, че кожата ми ще си остане такава. Срещата беше с Д-р Дияна Добрева, която преподава в Медицинският университет в гр.Варна по предмет: Биохимия. Тя беше поканена от компания Oriflame да разкаже на група дами какво да правят за грижата за своята кожа и как да се поддържат 2 минути сутрин и 2 минути вечер вкъщи. УАУ, за първи път чух информацията по толкова интересен и увлекателен начин. Беше на достъпен език и обясняваше как работи кожата ни.

Надеждата
След края на лекцията отидох при нея и я помолих за консултация. те веднага се отзова и аз си поръчах всичко, което тя ми препоръча. Така започнах моята първа истинска рутина на 23 години. Само след месец резултата беше на лице и ставаше все по-добре! Така тази страст се възпламени в мен. С екипа си закупихме първият по рода си уред за ДЕРМО анализ – Апи 300. С него измерихме няколко важни показателя:
Хидратация и еластичност, ширина на порите и тяхното замърсяване, подкожно замърсяване и АКНЕ, % натрупан меланин в кожата, % бръчки и чувствителност.
Редовно проследявахме показателите си и така вдъхновени от всичко се роди и нашата мисия:

“Да помогнем на повече хора да научат за правилната грижа за своята кожа. без това да им отнема много време и средства”

Вълната
Само за няколко месеца и много работа събрахме над 3000 доволни клиента и първите лични истории на резултати ПРЕДИ – СЛЕД!
Резултата беше:

  • доволни клиенти със самочувствие и здрава кожа
  • награди в сферата за грижата за кожата
  • страхотен растящ доход за нашите екипи

Екипа на BnewB спечели 3 големи награди и среща със създателите на бранда – NovAge и 10 регионални състезания. Горда съм, че сме едни от най-добрите в тази категория.

Система #Skinfluenser
Създадохме печатни материали и школа на тема Грижа за кожата. Предоставяме апаратура, знания, подкрепа и група с резултати на доволни клиенти. Какво търсим и искаме: Амбициозни млади хора, които да вдъхновяват с личните си резултати.

Попълни анкетата в сайта и ще се свържем с теб, за да адаптираме проекта към твоите интереси.

#ПредайНататък