Добавете Wellosophy към вашата философия.

Доказано е, че е почтине възможно да се откажем от вреден навик, ако не го заместим с полезен такъв. Добави сладък шейк към менюто си и ще се увериш как желанието ти за вредни храни рязко ще намалее. А и ще имаш енергия и настроение за физическа активност.Просто гениално!
Какво ще откриете в нашата Wellosophy?

Общност

Група за подкрепа, в която всеки сечувства разбран и получава съвети според целите си.

Трудно е да правиш здравословни избори, когато си обграден от хора, които правят обратното. Лесно е да внедриш правилни навици, когато си в група от хора, които имат същите такива.

Здраве

Внедряваме полезните навици в ежедневието.

Ние осъзнаваме колко предизвикателно може да бъде човек да се грижи за себе си, когато жонглира между работа, деца, отговрности. Затова нашият подход към здравословния начин на живот е съсредоточен върху това той да се вписва естествено в забързания ден.

Резултати

Според индивидуалните цели. Тонус. Енергия. Оформяне на фигурата. Подобрение на съня. Едно ново виждане за живота.

Wellosophy е холистичен подход, който цели да се чувстваме балансирано физически и психически. Той е съсредоточен не само върху отделния индивид, а върху здравето на близките и семейството ни.

Лични Истории

— Нашите експерти

Самите ние сме жени, които просто искахме да разрешим проблемите на кожата си, но открихме много повече от кремове в света на Skincare with BnewB

Всичко започна преди повече от 7 години. Първата от нас, която откри решение за кожата си беше Дария – от човек с екстремно суха кожа тя стигна до балансирана и хидратирана кожа с правилната козметика. Тя беше и първата в екипа ни, която започна да провежда консултации за грижа за кожата след преминато обучение.

Проведе такава и на своята приятелка Злати, чиято кожа се превърна в акнетична, след като се премести да живее в Англия.

Wellness мисия:

“Нашата wellosophy е да се погрижим за тялото си – като единственото място, в което живеем. Без крайности и лишения. В удоволствия и хармония.”

Отзиви
София Иванова
Аз не съм от хората, които живеят особеноздравословно - опитвам се да внимавам какво ям, но като студентка, коятопостоянно е в движение често не ми се получава. Включително бях абонирана завсеки сезонен вирус и често бях с торбичката лекарства. Лъчът надежда дойде отуелнес екипа на BnewB, които ми направиха консултация, след която успях дасъумея да балансирам менюто си и дори да повиша имунитета си значително! Сегасе чувствам много по-пълноценна, енергична и се радвам повече на живота!
София Иванова
Пускане на видеото

Основи на правилната грижа за кожата (4-етапна)

Пускане на видеото

Персонализирана грижа за кожата с NovAge+

Пускане на видеото

Как работят нашите консултации?

Нашите сертификати

Устойчивост с Wellness от Орифлейм

Устойчивостта е в основата на това кои сме ние като Орифлейм – тя е част от нашето шведско наследство, нашето име и нашата мисия да изпълняваме мечти.
Тъй като ние продаваме продукти по целия свят, неизбежно е производството и разпространението на продукти да имат влияние. Ето защо е важно за нас да бъдем отговорни и да предприемем няколко действия за намаляване на негативните въздействия върху околната среда.
Когато избираме съставки, ние винаги го правим разумно. За да разработим висококачествени продукти с активни съставки, ние винаги сме се обръщали към природата за вдъхновение и към науката за сигурни познания и доказателства.
Повечето от нашите продукти имат съставки от растителни или вегетариански източници, които се считат за по-устойчиви от животинските такива, като например червеното месо. Някои от нашите ключови съставки са получени от например грах, зелен боб, черна боровинка, червена боровинка, ябълка, корен от цикория, водорасли, яйца и мляко.
Но ние не спираме дотук, сега отиваме още по-надалеч! Нека проучим какви други действия предприемаме, за да бъдем по-устойчиви!

Веган общество

Нашите супи Естествен баланс са регистрирани във Веганското общество и носят тяхната търговска марка. По този начин ние гарантираме, че всички крайни продукти не съдържат съставки, получени от животни.
Супите Natural Balance могат да се консумират като здравословна закуска или като част от основно хранене, за да си набавите растителни протеини и диетични фибри. 

Приятел на морето

Рибените масла в нашите добавки с Омега 3 са сертифицирани за устойчиви от организация „Приятел на морето“ (FOS). FOS е неправителствена организация, чиято мисия е опазването на морското местообитание. Сега това е водещ международен проект за сертифициране на продукти, произхождащи както от устойчив риболов, така и от аквакултури.
FOS води рибарството, което се присъединява към програмата за сертифициране, за да приеме селективни методи за риболов и да намали въздействието върху екосистемата в рамките на максимален устойчив добив. Сертифицирането също така гарантира високи стандарти за качество по отношение на енергийната ефективност и социалната отчетност.
Продуктите с Омега 3 могат да бъдат удобен начин за допълване на основния прием на мазнини (EPA и DHA), ако не ядете риба 2-3 пъти седмично, например. 

Aquamin TG

Добавката Морски калций & витамин D съдържа високо бионаличния калций от Aquamin TG™, уникален естествен мултиминерален комплекс с 70+ микроелемента. Aquamin TG™ се добива устойчиво от червени водорасли, открити в девствените исландски води. 
Тези таблетки за дъвчене са удобен начин за увеличаване на приема на двете най-важни хранителни вещества за поддържане на оптимално здраве на костите и зъбите – калций и витамин D.

Съвет за стопанисване на горите (FSC) 

Хартиените и картонени опаковки на нашите продукти Wellness by Oriflame идват от FSCTM-сертифицирани източници, което означава, че идват от добре управлявани, устойчиви гори. 

LEED® Сертифицирани – Лидерство в енергетиката и дизайна на околната среда

Не на последно място, едно от нашите производствени съоръжения за Wellness, разположено в Рурки, Индия, е LEED® сертифицирано. LEED® е сертификат за зелено строителство, признаващ най-добрите в своя клас практики за устойчиво строителство. 

  • Информацията е взета от официалния сайт на компанията

История - BnewB

Щастлива и благодарна съм, че от WellnessWithBnewB научих за хранителните добавки Wellosophy, които са висококачествени и органични.

Вече няколко години приемам повечето от тях и резултатът е страхотен – повече енергия, концентрация, по-висок имунитет. Харесва ми, че мултивитамините и минералите са създадени специално за женският организъм и дозите са съобразени с препоръчителният дневен прием. Обожавам омега 3, което е изключително чисто (преди да науча за него, не бях виждала толкова чиста капсула омега 3 сред другите на пазара), с обвивка от рибен желатин, сертифицирано от „Friend of the sea“.

Помогна ми с подобряване на кожната бариера на скалпа, в следствие на което той вече не е толкова чувствителен, колкото беше преди, а също така усещам разлика в положителна посока и в зрението. Отново от WellnessWithBnewB научих, че астаксантинът е най-мощният антиоксидант в света. Харесва ми, че астаксантинът на Wellosophy е органичен, а не синтетичен. Любими са ми и шейковете, благодарение на които намаля глада ми за сладко. Чувствам се прекрасно след като изпия един протеинов шейк. А най-хубавото е, че когато нямам време или ми се иска да си приготвя нещо бързо, си правя един шейк, заместващ храненето, който ме държи сита за поне около 3 часа.